Training

Van Harte & Lingsma en Sportex Nederland hebben hun expertise gebundeld en onder de naam Experiential Training Bonaire N.V. verzorgen zij een programma voor leidinggevenden die hun persoonlijke stijl en kwaliteiten om inspirerend leiding te geven willen ontwikkelen.

Herkent u zich in het volgende?

U bent als leidinggevende op zich wel trots op uw prestaties. En u haalt voldoende voldoening uit uw werk. Maar ondertussen vraagt u zich af hoe u nou net dat verschil kunt maken, voor uzelf en voor anderen. Hoe kunt u, uw leiderschapscompetenties ontwikkelen en diepere drijfveren vinden?

Veel deelnemers aan dit programma zijn vanuit inhoudelijk deskundigheid doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Als zelfstandige ondernemer of als manager in een arbeidsorganisatie. Leiderschap is echter een vak ( met de benodigde vaardigheden, attitude en kennis.) Een vak dat u waarschijnlijk in de praktijk heeft geleerd, door hard te werken, met vallen en opstaan. En doorgaan. Met dit ontwikkelingsprogramma geeft u uzelf een inspirerende en zingevende impuls, waarmee u ook uw gehele interactienetwerk naar een hoger niveau tilt.

Training