Ontspanning

Na een intensieve dag is een verfrissende duik in het ruime zwembad een welkome afwisseling. Tijd en rust voor innerlijke reflectie op het zonneterras met ligbedden. Bij de bar op het zonneterras wordt u voorzien van de heerlijkste cocktails. Onder het genot van een fruitpunch kunt u genieten van het uitzicht dat reikt tot over de gehele zuidpunt van het eiland: de zoutpiramides, Sorobon en het azuurblauwe water van Lac Bay zijn vanaf hier zichtbaar. Zelfs de hoogste berg, de Brandaris gelegen op het noordelijke deel van het eiland, is vanaf hier te zien.

Ons zeilschip Nawati staat de gehele week tot uw beschikking, dit zeilschip een beneteau 461 oceanis, is een zeer geschikt middel om in te zetten bij het oefenen met bijvoorbeeld situationeel leiderschap of communicatie- vaardigheden. Of een ontspannen zeil sunset op zee...

Doordat met name in het gebied van Lac Bay op Bonaire nog een echte duisternis bestaat met weinig lichtvervuiling word je, je 's nachts bewust van de adembenemende sterrenhemel. Voor de liefhebbers is er een sterrenkijker beschikbaar!

training - ontspanning
training - ontspanning