Wat houdt de training inspirerend leiderschap precies in?

Het ontwikkelprogramma is een week van onthaasting en bezinning in een tropisch paradijs, letterlijk ver weg van uw werkplek. Maar schijn bedriegt: er wordt hard gewerkt, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. Om uw antwoorden te vinden wisselen we actieve en reflectieve werkvormen met elkaar af. De actieve werkvormen vinden plaats in de unieke en schitterende natuur van Bonaire. Op land, op het water en ook onder water. De werkwijze is gebaseerd op ervaringsleren. Praktische, persoonsgericht en gericht op het ontwikkelen van houding en gedrag. In een variatie van praktijksituaties wordt u uitgenodigd en uitgedaagd om uw leiderschap op te nemen en uw manier van samenwerken effectief te sturen en te beïnvloeden.

De reflectieve werkvormen vallen op een natuurlijke manier samen met het levensritme van het eiland. Tijdens deze zesdaagse training wordt er veel tijd ingeruimd voor verdiepende gesprekken met uw collega-leidinggevenden. Daarbij ontstaat een unieke en open sfeer in de groep van deelnemers. U krijgt zicht op uw persoonlijke waarden en drijfveren, waar ze vandaan komen, hoe die uw huidige functioneren als leider beïnvloeden en hoe u ze inspirerend wilt inzetten in uw werk. Aan het einde van de week bundelt u uw ervaringen, inzichten en keuzes in uw persoonlijke leiderschapsopdracht.

Wat levert het op?

Een herijkt, richtinggevend, innerlijk kompas. Inspiratie, bezieling en zingeving. Passie en plezier. Hernieuwde kracht en vitaliteit. Zelfvertrouwen en zelfwaardering. U komt verdiept weer thuis.

Prijsindicatie

€ 3850,00 incl. verblijf, excl. Reis en BTW.

Training - Inspirerend leiderschap